Hoeve Gervan zorgt voor een uitgebreide en heerlijke maaltijd die je in enkele minuten kan eten.

Elke dag opnieuw zoeken wij naar de beste producten om voor onze klanten een lekkere gezonde maaltijd te serveren. Wij garanderen elke gebruiker van onze maaltijdendienst een goede prijs-kwaliteitsverhouding met een correcte service.

Kies het menu dat past bij jouw eetwensen.

Ontdek hier onze keuzemenu's

 

 

Maaltijden aan huis 1

Hoeve Gervan levert warme en gekoelde maaltijden aan huis. Deze bestaan steeds uit een soep, hoofdgerecht en dessert. U kiest daarbij zelf op welke dagen u beroep wil doen op ons. De cateringdiensten is gevestigd te Genk en onze vaste rondes bevinden zich in talrijke gemeenten en steden te Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen. 

Mogelijkheden die wij kunnen aanbieden:

  • zowel middag- als avondmaaltijden
  • individuele verpakking of groepsverpakking (buffetboxen)
  • verschillende soorten maaltijden: gewoon, dieet, vegetarisch, ...
  • seizoensgebonden themamaaltijden: Pasen, Kerst en Nieuwjaar, ...
  • aantal dagen naar keuze

Restaurantdagen 2

Dagelijks staan onze cateringdiensten klaar voor senioren- en restaurantdagen. Onze gerechten worden kant-en-klaar geleverd of u kan ervoor kiezen dat ze op uw locatie worden bereid. Bij elke groepscatering blijven onze medewerkers ter plaatse om de bordenschikking en de keukenwerking optimaal te garanderen.

Catering 3

Hoeve Gervan kan voor uw project een verfijnde en zorgeloze totaalcatering op maat garanderen. Wij bieden feest- en traiteurservice aan met diverse mogelijkheden. Uiteraard kan u ook voor speciale gelegenheden zoals recepties, themalunches en bedrijfsfeesten beroep doen op onze diensten. Deze kunnen doorgaan in uw bedrijf of op een andere locatie.